T. 0525 651 450
verkoop@stoterbeton.nl



           






Nederlands English Deutsch Français Español

Bedrijfspresentatie / Sponsoring

Stoter Beton B.V. sponsort raceteam
Sneller dan snel, ook op het circuit.

Stoter Beton nieuwe sponsor van F2
Zaterdag 7 oktober was het dan eindelijk zover, we konden onze oude shirts inleveren en werden gelukkig in het nieuw gestoken door dhr. C. van 't Slot, directeur van Stoter Beton B.V.

We moesten met z'n allen om 9.15 verzamelen op het voetbalveld om ons om te kleden. Toen dat gebeurd was gingen we een paar foto's maken bij Stoter Beton. Na de fotosessie bij Stoter Beton B.V. hebben wij als elftal dhr C. van 't Slot een flesje wijn aangeboden en er is wat drinken naar het personeel van Stoter Beton gegaan.

Toen dat achter de rug was gingen we weer terug naar het voetbalveld om de andere foto's te maken. Op het voetbalveld werden dhr C. van 't Slot en dhr R. Beumer (vestigingsmanager bij Stoter Beton B.V.) nog met een bloemetje bedankt namens S.V. 't Harde. Hierbij wil ik (TJ Davis) dhr C. van 't Slot en dhr R. Beumer bedanken: "Bedankt voor alles namens S.V. 't Harde F2!"


Bovenste rij, vlnr: TJ Davis (trainer/leider), dhr. C. van t Slot (directeur Stoter Beton B.V.)en dhr. R. Beumer (vestigingsmanager Stoter Beton B.V.).
Middelste rij, vlnr: Mike Van Zwieten, Maurice Grashuis, Dianne Claassen, Jesse Wellenberg en Maarten Van Putten.
Onderste rij, vlnr: Matthijs Krooneman, Matthias Drijfhout, Justin Davis, Milan Pater en Henrico Leusink.



Spoorstraat 29 
8084 HW   't Harde 

Postbus 181 
8070 AD   Nunspeet 

Tel.: 0525 - 651 450 
Fax: 0525 - 652 812 

betonnen afstandhouders | © Chato