T. 0525 651 450
verkoop@stoterbeton.nl           


Nederlands English Deutsch Français Español

Bedrijfspresentatie / Vacatures

Stoter Beton B.V., gevestigd in ’t Harde, is ruim 80 jaar producent van cementgebonden afstandhouders voor de betonbouw. Als gecertificeerd bedrijf staat Stoter Beton B.V. garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het bedrijf kenmerkt zich door een klein en hecht team van 13 medewerkers.

 

Per direct zijn wij op zoek naar een

 

Productiemedewerker

(fulltime 38 uur)

 
Van onze nieuwe collega verwachten wij initiatief, zelfstandigheid en de bereidheid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken.

 
De functie

Tot jouw werkzaamheden behoren het vervaardigen en verpakken van cementgebonden afstandhouders. Als Productiemedewerker ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor de opstart en het instellen van jouw machine. Je controleert continu de kwaliteit van het product en stelt zonodig bij. Je denkt mee over het verbeteren van de productiviteit. Bij storingen schakel je de technische dienst in. 

 

Het profiel
Je bent een enthousiaste, zelfstandige aanpakker die vol trots hoogstaande producten aflevert. Daarbij werk je graag in teamverband, zie je het werk liggen en pak je dit pro-actief op. Je hebt ervaring met productiewerkzaamheden en bent fysiek in staat om deze werkzaamheden de hele dag staand te verrichten. Bij voorkeur ben je woonachtig in ’t Harde of in de nabije omgeving.

 

Het aanbod
Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao voor de betonproductenindustrie, bieden wij een prettige werksfeer in een goed functionerend team met leuke collega’s.

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@stoterbeton.nl ter attentie van Sabine Kroesemeijer, HR Adviseur. Indien je vragen hebt over de functie, dan kun je contact opnemen met Roel Beumer, Technisch Directeur, via telefoonnummer 0525–651450.

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Spoorstraat 29 
8084 HW   't Harde 

Postbus 181 
8070 AD   Nunspeet 

Tel.: 0525 - 651 450 
Fax: 0525 - 652 812 

betonnen afstandhouders | © Chato