T. 0525 651 450
verkoop@stoterbeton.nl           


Nederlands English Deutsch Français Español

Betonlab / Beton kwaliteit

Stoter Beton B.V. besteedt de grootste aandacht aan de kwaliteit van het betonmengsel. Continuïteit van deze kwaliteit vergroten de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de eindproducten. 


Om deze kwaliteit te realiseren worden alle aspecten van het proces nauwkeurig getest en beheert. Van het mengen, storten, drogen tot en met het opslaan van de producten. Alle aspecten hebben invloed op de betonkwaliteit van de te leveren producten.

Mengsel
In het betonlab van Stoter Beton B.V. wordt nauwkeurig getest om de kwaliteit alsmede de eigenschappen van het betonmengsel optimaal en continu te bepalen. Onze manier van research & development is dusdanig gestandaardiseerd, dat deze een KOMO-keurmerk toegekend heeft gekregen. Aanvullend is er nu ook een productlijst als bijlage te downloaden. Hiermee kunt u de milieuklassen controleren die van toepassing zijn op onze afzonderlijke producten.

Enkele kenmerken:

  • Betonkwaliteit minimaal C 35 / 45
  • Waterindringing : maximaal 25 mm op gemaakte betonkubussen die 28 dagen geconditioneerd zijn alvorens getest te worden; Zie filmpje
  • Gecertificeerde toeslag materialen
  • Zandzeefanalyse met name continu controle van zandkwaliteit en opbouw van de korrelgrootte
  • Maximale watercementfactor van 0,45

Spoorstraat 29 
8084 HW   't Harde 

Postbus 181 
8070 AD   Nunspeet 

Tel.: 0525 - 651 450 
Fax: 0525 - 652 812 

betonnen afstandhouders | © Chato