T. 0525 651 450
verkoop@stoterbeton.nl           


Nederlands English Deutsch Français Español

Stoter Beton optimaliseert productieproces

Stoter Beton uit t Harde is producent van cementgebonden afstandhouders, deze worden toegepast in de betonbouw. Op 2 mei is door Christian van t Slot (algemeen directeur) en Roel Beumer (technisch directeur) een belangrijke aankoop bezegelt, door ondertekening van een leveringscontract met dhr. Kees van Roekel (projectmanager van leverancier Gibas B.V). Hiermee is een belangrijke stap gezet in de optimalisering van het productieproces.

Stoter Beton doet het goed ondanks de economische tegenwind in de bouwbranche. Daarom is besloten tot de aankoop van de automatisering en besturing van weeg- meng- en doseerapparatuur. Deze belangrijke apparatuur vormt het hart van de productie. Door constant te innoveren in haar productie- processen blijft Stoter Beton met haar tijd mee gaan en zich wapenen voor de toekomst. Dat is goed voor het bedrijf en ook voor de werkgelegenheid in deze regio.

Op de foto van links naar rechts: Christian van 't Slot (algemeen directeur Stoter Beton), Kees van Roekel (projectmanager Gibas B.V.) en Roel Beumer (technisch directeur Stoter Beton)Spoorstraat 29 
8084 HW   't Harde 

Postbus 181 
8070 AD   Nunspeet 

Tel.: 0525 - 651 450 
Fax: 0525 - 652 812 

betonnen afstandhouders | © Chato