Kwaliteit, de kracht van Stoter Beton

Steeds meer bouwers - en vooral de prefabindustrie - ontdekken de voordelen van de betonblokjes met klemmen. Met deze blokjes werk je minstens 5x sneller dan met de traditionele blokjes met binddraad. Nieuw op dit gebied is de door ons ontwikkelde duoklem waarmee je nog efficiënter - en dus voordeliger - werkt.

Lees meer
Ons verhaal Specialiteiten Afbeeldingen

Over ons

Wij zijn sinds 1936 gespecialiseerd in het vervaardigen van betonnen afstandhouders en sindsdien uitgegroeid tot de grootste fabrikant van Nederland van deze kleine betonproducten. Door gebruik te maken van deze ervaring, zijn wij in staat om te blijven vernieuwen in ons productieproces en productrange. Wij leveren kwaliteitsproducten voor een lage prijs en bij ons geldt: vandaag besteld, morgen op het werk.

Met name kwaliteit, service, snelheid, continuïteit en betrouwbaarheid blijven de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Graag zijn wij je van dienst als het gaat om productinformatie, kwaliteitsaspecten en levering van onze producten.

Onze specialiteiten

  • Voor 12:30 besteld, morgen in huis. Ook zijn spoedleveringen via koerier mogelijk.
  • Afstandhouders zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Neem contact op voor meer informatie.
  • Leveren van kwaliteit: al onze betonnen afstandhouders worden geleverd onder KOMO-certificaat (BRL 2817 Cementgebonden Afstandhouders).
  • Alle betonnen afstandhouders voldoen aan alle milieuklassen.

We zijn praktische denkers en doeners. Deze werkwijze leidt tot prettige en langdurige relaties met onze afnemers. Onze medewerkers zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld en staan met beide benen op grond. Klaar om ook jou van dienst te zijn!

Heb je een vraag over onze producten?

Neem dan contact met ons op via ons e-mailformulier, of bel ons op werkdagen maandag t/m donderdag 7:30-16:30 en vrijdag 7:30-13:45

Bel ons Mail ons

Op ons kun je bouwen

Wij besteden de grootste aandacht aan de kwaliteit van ons betonmengsel. Continuïteit van deze kwaliteit vergroot de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten.